Tietoa meistä

ja hieman ruokafilosofiaa...

Yrittäjä Jari Rajaranta
Yrittäjä Jari Rajaranta

"Vuosikymmenten ruokamatka"

Useat keittiöt ja kohtaamiset, erilaiset toimintaympäristöt. Niin ravintoloissa kuin hotelleissakin, yrityspuistoissa ja jopa luonnon helmassa...

Näihin elementteihin nojaa nykyinen palvelutarjontamme sekä tuotteet, joiden olemme nähneet kestävän nykyisten trendien myllerryksessä ja yltäkylläisyydessä. 

Arkilounas - ehkä se tärkein heti aamupalan jälkeen. Konstailematon, rehti kotiruoka pienin lisämaustein on saanut tänäänkin jälleen varauksettoman huomiomme. Olemme nimittäin sitä mieltä, että mikään hetki ruokalautasen äärellä ei ole toistaan huonompi.

Tilaisuudet ja tapahtumat - hetket ihmisten kanssa jotka ovat tärkeitä sekä työelämässä että vapaallakin. Onko tärkeämpää elementtiä kuin laadukas kattaus buffet-pöydässä tai se pienikin haarukallinen viimeistellyssä gourmet-annoksessa... harvassa ovat tilaisuudet jossa ruoka ei näyttelisi jonkinlaista osaa.

Yhtä kaikki - istahda pöydän ääreen. Anna hetki itsellesi, siis sille parhaalle kaverillesi jonka kanssa makuasioista ei tarvitse kiistellä, sillä elämän suurimmatkin ilot koostuvat pienistä hetkistä. Ruokahetkistä.